21 Ekim 2014 Salı

Kokulu ampuller alarak evinizin kokusunu değiştirebilirsiniz
Temizlik işlerinde kullandığınız bir toz bezi kullanarak ampullerin alt kısmına kokulu esanslardan sürün. Bu koku sayesinde ışıkları açtığınız zaman ısınan ampulden yayılan koku herkesin burnuna gidecek ve böylece evinizim o güzel kokusu herkese ulaşmış olacak. Lavanta kokusu bu konuda son derece iyi sonuç verecektir. Ancak lavanta kokusunun dışında daha sıcak bir koku istiyorsanız bunun için kendi parfümünüzü kullanabilirsiniz. Böylece daha hoş bir koku elde edeceksiniz. Bunun yanında duvarlarınıza sade boya yerine duvar kağıdı da döşemesini yaparak daha güzel bir görüntü elde edilir. Bulaşık bezini leğende hafifçe ıslatın, daha sonra, duvara koyduğunuz bezin üzerinden birkaç saniye ütüyle geçin. Ütüyü çektikten sonra duvar kağıdını sıyırmaya başlayın. Kolayca çıkacaktır.
Şamdanlarınız ışıldaması daha renkli olur
Şamdanlarınızın ilk günkü gibi güneş kadar parlak ışıklar saçmasını istiyorsanız şamdanınızı bir naylon çorapla silebilirsiniz.
Duvarlarınızda lekeye yer vermeyin!!!
Duvarlarınızın üzerinde bulunan parmak izleri çok kötü bir görüntü sağlar. Bu kötü görüntüyü önlemek için bir parça ekmek içini ısladıktan sonra bu izlerin üzerinden geçirerek bunları silmeye başlayabilirsiniz. Böylece daha güzel görüntü oluşturulur.
Papatyalarınıza daha güzel bir katkı!
Vazonuzda saplarından kesilmiş bir demet papatya varsa suyun içine birkaç damla gıda boyası katın. Papatyalarınız boyayı emecek, beyaz taçyapraklar çeşitli renklerle boyanacak.
Bunların dışında yine evinize masa örtüsü, koltuk şalı, runner, peçete, Amerikan servisi zebra perde ve kumaş perde de kullanabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder